Günahkar Hizmetçi +18


Günahkar Hizmetçi +18 Yerli Erotik online film izle
Tür:Yerli Erotik
Oyuncular : Gülten Deniz , Cem Duran , Aslı Tepeci
Yönetmen : Muzaffer Zeren
Süre:55 dakika
Günahkar hizmetçi filminin konusu:Baştan çıkarıcı bir hizmetçi ve onun bitmek bilmeyen sex isterikleri..nette ilk bizde online izleme keyfi..film hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınızı esirgemeyin..iyi seyirler..



Bazilari Cacik Sever-Necla Fide-Aydemir Akbaş-Canan Candan yeşilçam erotik


Bazıları Cacık Sever-Necla Fide-Aydemir Akbaş-Canan Candan yeşilçam erotik
Tür:Erotik Komedi
Oyuncular:Aydemir Akbaş,Canan Candan,Necla Fide



Snack Bar +18



Tür:Yabancı Erotik Film

Yönetmen:Tinto Brass

Film erotik sahneler içerdiginden 18 yaşından küçüklerin izlemesi sakıncalı ve yasaktır.

.

Patlarsam Yanarsin +18



Patlarsam Yanarsın +18 Yabancı Erotik Film Türkçe Dublaj izle

Tür:Yabancı Erotik Film

Yapım:İtalya

OYUNCULAR : Surama de Castro, Lucia Prato, Dino Cassio

DİLİ : Türkçe Dublaj

KONUSU : Gazetecilik yapan Luizu, doğaüstü olayları araştırmaktadır vebir gün Miranda adlı gizemli bir kadının davası ile ilgilenmeyebaşlar.Mutsuz bir evliliği olan Luizu’nun patronu izne çıkıp hayatınıbiraz değiştirmesini ister.Miranda’nın garip güçleri sayesindekocasının cinsel fantezilerini öğrenmeye başlayan Luizu, monoton gidenhayatını renklendirmek için farklı deneyimler yaşamaya başlar. Ancakbir süre sonra fantezi ile gerçek karışır. Tipik bir İtalyan erotikfilmi tadında dolgun vücutlu esmer bir dilberin macerası…









Çiplak Tilki Erotik Film izle



Çıplak Tilki-The SMILE of the FOX-Türkçe Dublaj +18 Yabancı Erotik film izle

Tür:Yabancı Erotik Film

Oyuncular : Debora Caprioglio , Steve Bond

Süresi : 1 s. 35 dk.

Dili : Türkçe Dublaj

Konulu erotizm filmi arayanların kaçırmayacagı tarzda bir film..Film türkçe dublajdır ve yine ilk filmdiziseyret.com farkıyla online izleme keyfini yaşamaktasınız..iyi seyirler..



O’nun Gecesi +18


O’nun Gecesi +18 Yabancı Erotik Film Türkçe Dublaj izle
Tür:Yabancı Erotik Film
Oyuncular : Sylvia Kristel , Jean-Claude Bouillon
Filmin Konusu : Ralph yaz tatili için babasının göl kıyısındaki yazlıkmalikanesine gelir. Burada ¤¤¤¤¤luğundan beri tanıdığı Julia adında çokgüzel bir kız vardır. Julia o yaz bekaretini kaybetmeye niyetlidir veRalph’ ten hoşlanmaktadır. Ancak Ralph’in kendisine güveni yoktur.Babası ve babasının metresi olan Yvonne , cinselliği özgürce yaşamayıseven insanlardır ve Ralph’ i çok zor bir yaz tatili beklemektedir.Ünlü yıldız Sylvia Kristel’in , Emmanuelle filminden hemen sonra , engenç ve en güzel çağında oynadığı bir film..türkçe dublaj erotik film seyretmenin keyfini filmdiziseyret.com ile yaşayın..iyi seyirler..

Geri Dönme Sevgilim-Türkçe Dublaj



Geri Dönme Sevgilim -Yabancı Erotik Film Konulu full izle

Tür:Yabancı Erotik Film

Oyuncular : Anna Maria Clementi , Cindy Leadbetter

Süresi : 1s. 17dk.

Dili : Türkçe

Ülke: İtalya

İtalyan yapımı türkçe dublaj yabancı erotik film sevenlerin hoşuna gidebilecegi bir erotik film daha siz seyircilerimize sunulmuştur..filmin görüntü kalitesi gayet güzeldir.konulu ve türkçe dublajldır..italyanların erotik sinamadaki başarılı yapıtlarından bir tanesi daha geri dönme sevgilim sizlerin izleminde..



+18 Yabancı Erotik Full Konulu Film Erotic Adventures of the Three Muskeeters izle



Tür:+18 Yabancı Erotik Film

Oyuncular : Larry Pagiotti , Dean Aiba, Helen Mirene

Dili : Türkçe

Yapım:İtalya

Filmin Konusu : Fransa ‘nın başında eşcinsel bir kral vardır. Kraliçeyikorumak için ona bir bekaret kemeri giydirmiştir. Ancak kemerinanahtarı kraliçenin eline geçer ve kraliçe İngiliz büyükelçisi ileilişkiye girer. Bu durumu öğrenen Kardinal ,kralı tahttan indirmek içinMilady ile birlikte bir komplo hazırlar. Kralı korumak üç silahşöredüşer, çapkınlıkları ile tanınan üç silahşörler hizmetçi kızın yardımıile Fransayı kurtarmaya çalışırlar…

Filmin afişine bakıp bu fazla erotik degildir diyen arkadaşlar için bi kaç caps ekledim filmden..:) yine italyan yapımı mükemmel bir erotik film.tabiki yine türkçe dublaj izleme keyfi..iyi seyirler arkadaşlar..yorumlarınızı ve reklamlara gnde en az bir kere olsun tıklamayı unutmayalım..:)









Gizli Oyunlar +18



Gizli Oyunlar +18 Yabancı Erotik Film full bedava izle

Tür:Yabancı Erotik Film

Oyuncular : Tami Monroe , Teri Diver , Laura Sainclair

Dili .: Türkçe Dublaj

Filmin Konusu : Zengin bir doktorla evli olan genç ve güzel bir kadın birgünkocasının başka kadınlarla birlikte olduğunu öğrenir. Bunun üzerinecinsel fantezilerini gerçekleştirebileceği özel bir eve gider. Buradakocasından habersiz yabancı erkerlerle bereber olmaya başlar. Erotikfilmlerde çok görülen bir konu..

Nette bir ilk daha tabiki bizden..izleyeceginiz bu erotik filmde türkçe dublajlı ve baya zengin erotik sahnelere sahip..yorumlarınızı esirgemeyin..iyi seyirler..filmden capslar koymayı yine unutmadım















The Forbidden Legend Sex And Chopsticks 2-2009

the-forbidden-legend

Tür:Erotik

Süre:92 dakika

Film hakkında detaylı bilgiye sahip degiliz.Film hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar buraya yazarsa konu içine ekleyebiliriz.film erotik içerikli bir film olup 18 yaşından küçüklerin izlemesi için uygun degildir..iyi seyirler..

HD Brazilian Show Girls Bölüm 1 - Fight Of Brazilian Girls


HD Brazilian Show Girls Bölüm 1 - Fight Of Brazilian Girls
Brezilyadaki erotik bir show programından karelerle artık sizlerleyiz..Siz sevgili izleyicilerimiz için HD görüntü kalitesinde upload edilmiştir..Serinin devamı sizlerin ilgi ve alakasına göre gelecektir.İyi yada kötü eleştirilerinizi bizimle paylaşmanız bizim için yeterli..İyi seyirler
ALTERNATİF LİNK 1 TEK PARÇA HD

ALTERNATİF LİNK 2 TEK PARÇA HD

Ma Mere-Annem

11ukdpj
IMDB Puanı:5.2/10 Yapım:2004 ~ Avusturya, Fransa, İspanya, Portekiz Tür:Dram, Erotik Yönetmen:Christophe Honoré Senaryo:Georges Bataille, Christophe Honoré Senaryo (Kitap):Georges Bataille Yapımcı:Bernard-henri Lévy, Paulo Branco Görüntü Yönetmeni:Hélène Louvart Filmin Websitesi:www.mamerethemovie.com Süre:1 saat 50 dk KOnusu:Georges Bataille’ın (1897-1962) trajik romanından uyarlanan ve tartışmalar yaratan bu filmde, bir annenin, ergenlik çağındaki oğlunu, seks, alkol ve aşağılamalarla dolu kendi dünyasına çekmesi anlatılıyor…

The Erotic Traveler




The Erotic Traveler 1.Bölüm Erotik Dizi izle

Dizi orjinal dilindedir…

ALTERNATİFLİ İZLEME LİNKLERİ..DİZİ ORJİNAL DİLİNDEDİR..İYİ SEYİRLER

Movshare izlemek için Tıklayın

VideoWeed izlemek için Tıklayın

Filegiga izlemek için Tıklayın

Loombo izlemek için Tıklayın

Yetiş Eros-Help Me Eros-2007

Yetiş Eros-Help Me Eros-2007-Türkçe Altyazılı

IMDB Puanı: 6.3/10
Yapım: 2007 ~ Tayvan
Tür: Dram-Erotik
Oyuncular: Ivy Yi , Dennis Nieh , Jane Liao , Lee Kang-sheng
Yönetmen: Lee Kang-sheng
Senaryo: Kang Sheng Lee
Yapımcı: Vincent Wang
Görüntü Yönetmeni: Pen Jung Liao
Görüntü Yönetmeni: Yasuda Fumio
Süre: 1 saat 43 dk
Filmin Konusu:Tüketici kültürüne dair bu duygusal hikâye, üç kişiyi kentsel mekânda izliyor: Varlıklı bir borsa simsarıyken önce işini, sonra da hayattaki amacını kaybeden ve teselliyi uyuşturucuda bulan Ah Jie; intihar yardım hattında gönüllü çalışan tecavüz mağduru Chyi; Ah Jie�nin evinin yakınında fındık satan Shin. Bütün bu kırılgan karakterler çaresizce sevilmek ve birine bağlanmak isterler fakat sonunda maddeci toplumun girdabında erotizm, uyuşturucu ve yalnızlığın içinde kaybolurlar.

ALTERNATİFLİ İZLEME LİNKLERİ

Movshare izlemek için Tıklayın

VideoWeed izlemek için Tıklayın

Filegiga izlemek için Tıklayın

Loombo izlemek için Tıklayın

Dokuz Buçuk Hafta-Nine 1/2 Weeks- Türkçe Dublaj izle

Dokuz Buçuk Hafta-Nine 1/2 Weeks- Türkçe Dublaj izle

IMDB Puanı: 5.4/10
Tür: Dram, Romantik, +16
Yönetmen: Adrian Lyne
Senaryo: Zalman King, Sarah Kernochan
Senaryo (Kitap): Elizabeth Mc Neill
Görüntü Yönetmeni: Peter Biziou
Müzik: Jack Nitzsche
Süre: 1 saat 52 dk
Oyuncular: Mickey Rourke, Kim Basinger,

Elizabeth New York’ta bir sanat galerisinde çalışmaktadır. Bir gün tam bir Wall Street kurdu olan John tarafından baştan çıkartılır. Bu baştan çıkarma ile birlikte Dokuz buçuk hafta sürecek olan bir ilişki başlayacaktır. Bu ilişki süresince Elizabeth kendi sınırlarını epeyce zorlayacak ve aradığı doğru erkeğin John olup olmadığını sorgulayacaktır. Bu günler içerisinde birçok romantik anlar da yaşayacaklar ve bedensel olarak birbirlerini daha yakından tanıyacaklardır.
Kim Basinger’in belki de en çok ses getiren filmlerinden birisi. Az da olsa Erotik sahneler barındırıyor ve harika bir oyunculuk sergilenmiş. İzlemenizi ve dramatik, saplantılı bir aşk hikayesinin nereye kadar gidebileceğini görmenizi öneriyoruz. İyi seyirler.

Hard Core (Türkçe Altyazılı) +18


Yapım:2004 ~ Yunanistan
Tür: Dram, Erotik
Yönetmen:Dennis Iliadis Senaryo:Aleka Laskou, Dennis Iliadis
Yapımcı:ıraklis Mavroidis, Dennis Iliadis Görüntü Yönetmeni:Thymios Bakatatakis Süre:1 saat 36 dk KOnusu: Aileleriyle zor zamanlar yaşayan 2 genç kızın yaşadıkları karşısında birbirlerine destek olmaları…

Ken Park Filmini izle


Ken Park
Yabancı Erotik Filmler
Türkçe Altyazı
Vizyon:2002
Ülke:Hollanda, Fransa
Ken Park Filminin Yönetmeni
:Larry Clark, Edward Lachman
Ken Park Filminin Oyuncuları:Maeve Quinlan , Amanda Plummer , Eddie Daniels , Patricia Place , Adam Chubbuck

Ken Park Filminin Konusu:Ağızları sulandıracak kadar delice sahnelere büründürülmüş fransız erotik filmi yetişkinliğe adım atan gençleri konu olarak almış hemde ne almış, 2002 yapımı larry clark filmi bütün çıplaklığı ile sansürsüz bir keyif sunuyor, belkide film izleme siteleri içerisinde yoktur bu film.
film izleme siteleri, erotik fransız filmleri, erotik hollanda filmleri, 2002 filmleri, erotik aile filmleri


@

@

@

@

.


Kültür,Sanat Sinema
ads1